Serviciile Noastre

Bine aţi venit la Diacell.ro


De ce sa alegi Diacell.ro ?

Activam in domeniul GSM avand o experienta de peste 15  ani de zile si dispunem de cele mai bune servicii de pe piata. Colaboram cu  importatori directi de piese   iar misiunea noastra este de a va oferi cele mai calitative produse raportate la un pret mult sub nivelul pietei. Seriozitatea de care am dat dovada ne-a ajutat sa realizam parteneriate cu furnizori de prim rang din Romania,  Europa cat si din China.

Strategia adoptată de a folosi experienţa şi calificarea din  domeniul gsm  pentru a veni în întampinarea cerinţelor clienţilor noştri, împreuna cu decizia fermă de a propune numai soluţii de înaltă calitate, precum şi avantajul care il avem cu colaboratorii nostrii care sunt   importatori directi, ne-au asigurat diferenţierea faţă de ceilalţi furnizori din domeniu clasificandu-ne in permanenta pe primele locuri din Romania.

Serviciul “DiacellServiceOnline  in toata Romania” a fost creat datorita cerintelor tuturor clientilor din tara care doreau sa isi repare telefonul intr-un ServiceGSM profesionist. Noi am gasit o solutie extrem de simpla si confortabil prin    curierat rapid care    ridica si preda telefonul clientului iar noi il reparam!

Simplu, usor si rapid, parcurgeti doi pasi  !

Daca sunteti nelamuriti va asteptam sa ne contactati la numarul afisat in site-ul nostru pentru contact si un operator de-al nostru va va sta la dispozitie.


DECODARI ONLINE !!!


Suntem furnizori de coduri de deblocare Telefoane Mobile,Tablete,Radio CD/DVD Playere prin serviciu de la distanta , prin Coduri pe baza de IMEI sau Serial Number care ofera un sistem usor de folosit,dar si prin cablu USB,astfel ca orice client va putea sa decodeze de acasa sau de unde se afla prin serviciu IMEI, S/N sau cablu USB.Dorim ca timpul pentru serviciul acordat de catre noi sa fie cat mai rapid pentru ca sa fiti multumiti de aceste servicii puse la dispozitie pentru dumneavoastra.Si nu in ultimul rand PRETUL care va fi pe cat posibil cel mai mic de pe piata noastra pentru a va multumi si la acest capitol cat se poate de bine.



REPARATII TELEFOANE MOBILE !!!


Reparam orice  tip de Telefon,SmartPhone ,  schimbare touchscreen, lcd, mufa incarcare, carcasa, difuzor, microfon, tastaturi, placi de baza, etc...

Personal calificat in peste 10  ani de experienta in domeniu.

Oferim garantii pe perioade de la 1-6 Luni sau 12- 24 de Luni.

Va prezantam unele dintre modelele pe care tehnicienii nostrii le repara zilnic cu orice problema :

-Toata gama Apple  iPphone ,  Samsung Galaxy , Huwei Smart  si multe alte marci de pe piata Europeana.


REPARATII TABLETE !!!



Tabletele reprezinta solutia dintre Laptop si SmartPhone. Diacell.ro ofera service tablete pentru orice model de tableta inclusiv   Samsung, Apple, Asus . Va prezentam cateva din defectele pe care Diacell.ro le poate remedia in cadrul Reparatii  Tablete: - Inlocuirea touchscreen-ului - WI-FI defect/nefunctional - Nerecunoasterea SIM-ului - Aplicatiile ruleaza greu - Blocarea pe imaginea de boot a tabletei - Blocarea aleatorie a tabletei - Bateria nu incarca - Inlocuirea displayului - Inlocuirea mufelor - Inlocuirea acumulatorilor - Inlocuirea placii de baza - Reparatii placa de baza la nivel de componente - Interventii pe placa de baza, reballing, reprogramare microcontrollere. Diacell.ro va ofera promptitudine si seriozitate in serviciile oferite, timp minim in efectuarea operatiilor in  laborator specializat.

Preturile sunt diferite in functie de model.Pentru o lamurire mai clara in acest caz va stam la dispozotie prin numerele de telefon afisate pe site.


REPARATII LAPTOP !!!



Diacell.ro Ofera  Service la Laptop-uri urgent si profesional la cele mai inalte standarde de calitate. Reparam si decodam, orice marca si model de laptop. Componente noi si second pentru toate tipurile si marcile de Laptop. Compania noastra isi propune sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra in domeniul IT Service Laptop , hardware/ software si sa raspunda cu promptitudine si profesionalism cererilor dumneavoastra. Echipa noastra de tehnicieni are 8  ani de experienta practica in rezolvarea problemelor si constatarea defectelor, astfel incat puteti fi siguri ca, daca aveti probleme, personalul nostru experimentat poate efectua in mod competent orice reparatie a produsului dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si la cele mai mici costuri. 


REPARATII GPS-uri !!!

Reparam orice GPS in limita stocului   de piese si a modelului de GPS.

Instalam si actualizam Harti de ultima ora aproape pe orice model de GPS sau telefon care suporta aceasta functie.  

Preturile sunt diferite in functie de model.Pentru o lamurire mai clara in acest caz va stam la dispozotie prin numerele de telefon afisate pe site.

Va multumim pentru timpul acordat si va asteptam cu drag sa ne contactati.
Echipa Diacell va sta la dispozitia dumneavoastra.
Va dorim o zi buna.

Coșul este gol!